Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaggan i topp liksom humöret

jag vet inte vad det har varit för speciellt med denna vecka
en vecka som alla andra
en jobbarvecka dessutom
sova hela dagarna som en annan odöd vampyr
sen gå på \"the graveyard shift\"
som grädde på moset är det typiskt februariväder
svinkyla blandat med slask
på gränsen till pank är jag också

men ändå

av någon underlig anledning
har jag strålat som en 1000 watts lampa

kontakta Mulder och Scully
för det måste vara nåt skumt i görningen

när jag kliver på bussen hem från jobbet
önskar jag glatt chauffören en god morgon
blickarna från mina medpassagerare säger
\"shit vad full han är den här tiden på morgonen\"

inte helt fel gissat

jag är ju full

av harmoni och tillförsikt
att allt kommer att ordna sig till det bästa

på Kastellholmen är den svenska flaggan hissad
det betyder att Sverige inte är ockuperat eller i krig
att allt är lugnt
men den här morgonen känns det som att den är hissad

bara för mig




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 711 gånger
Publicerad 2006-02-12 00:57



Bookmark and Share


  harmoonia
Att vara full av harmonia och tillförsikt är en sällsam gåva nuförtiden att och att allt kommer ordna sej till det allra bästa är en oootroooligt skön känsla...Hoppas den alltid får finnas kvar=)
2006-03-25

  Sanningsägaren VIP
tänk att det kunde vara skönt
att få injektioner...
Tack Mattepatte!
2006-02-12

  Marlene Anna Linnéa
otroligt underbar, skönt med positiv läsning!
hoppas ditt liv fortsätter så :)
2006-02-12

  Jessica Ebbesson
Härligt att läsa dina ord denna morgon..så
livsbejakande. Blir glad
2006-02-12

  Smultris
Du e ju bara kääääääääääääär;-);-);-)
2006-02-12

  vissla
jag ska spara den här och vill gärna ha flera av dig på exakt samma tema... de behövs gråa dagar...

tack!
2006-02-12

  Last Word Spoken
mmmm ett fall för arkiv X

härligt!!!
2006-02-12

  Josi
Härlig!!! Blir glad av detta!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho