Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daganteckning angående besök hos ny läkare på vårdcentralen



jag är ett darrande asplöv
önskar du vore här som beskyddare och stöd

vet inte vad som kommer hända, hur det ska gå
är handlingsförlamad sedan två dar tillbaks



ja, jag ska träffa min nya doktor
sköterskorna försäkrar han är snäll

men jag vet ju inte
klart de inte berättar om det vore det motsatta

jag får bara gå
räkna med om det är en tyrann till

det kan ju vara en alldeles vanlig och vänlig doktor
men det vet jag ju inte förrns efteråt



och då är det försent

men det kan gå bra

jag vet det

hoppas















Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-10 12:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sänder värme!
2012-10-12

    ej medlem längre
Var han snäll?
2012-10-10

    ej medlem längre
Crossing my fingers.....
2012-10-10

    ej medlem längre
Hoppas allt går bra!/Birger
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP