Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kunna känna hur tillvaron rör på sig i tankar och känslor....


Bara en reflektion


Dagarna flyter

omkring

som en vindpust

över mina axlar

det förflutna vilar

som fåglar nyss

passerat

jag har burit på
tunga ok
länge alldeles
för länge

nu finns det på plats
där det hör hemma

hos mig är det tyst!

mjuka trygga steg
hör jag från mina
egna skor.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-02-12 07:31



Bookmark and Share


    fina
den dagen tryggheten är ett med sina egna steg...den dagen...längtar jag efter....så...fint du förmedlar den bilden...
2006-02-12

    steffe struts
vackert! som introvert förstår jag dig!

stefan
2006-02-12

  Bysmeden
Vackert, som eremiten, tyst och stilla låter skönt...!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg