Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hur grym hösten kan vara.


Trasten

Trasten styrde sina vingar, genom hösten
Han visste att snart skulle det vara den vita årstiden.
Den kalla årstiden.
Han flög och flög,
Sedan kraschade han mot mitt fönster.
Han titta upp på mig
Och kvittra en snutt.
Sedan slöt han sina ögon och tyna bort.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 13:11



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Den är nog grymmast mot de minsta. Välskrivet
2012-10-11

    ej medlem längre
Så sorgligt.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten