Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag kommer det ändå inte spela någon roll

sångerna försvinner alla någon gång
tynar bort mot det svarta bakom dina ögonlock
drömmarna de kraschar tillsammans
det blir ett brinnande inferno som ingen lever för att tala om
endast du kommer att se

våra andetag fuktiga mot rutan kommer att stanna
lystern i våra ögon slockna
om det är något som är säkert är det att allting slutar någon gång
och de hemligheter vi viskar idag kommer inte spela någon roll

så ta dig tiden att pressa dina läppar mot mina
låta våra kroppar brinna en sista gång
låt mig få memorera formen av dina läppar och dina mörka ögon
kyssa din haka och en sista gång dra in doften av dig
för någon dag kommer det inte spela någon roll om våra hjärtan krossas lite till

varför spela dessa spel när tiden är så kort?




Fri vers av Queen_of_me
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me