Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade kärleken!



Det var bara få människor som såg
att mina ögon var sorgsna
jag visste var lyckan låg
Långt bortom oändligheten

Du var den som märkte
frågade ofta varför och hur
min mun skrattade men ögonen blänkte
Du såg verkligheten

Det var ju ditt fel
att det gjorde ont att finnas till
Jag kommer aldrig att bli hel
Förbannade kärleken





Fri vers av Gigi
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-12 10:24



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
första strofen är mycket vacker,
"jag visste var lyckan låg, Långt bortom oändligheten" ...och sen smärtan, pang!
mattan rycks undan, in i en hård verklighet.
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi