Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rustad för livet

Du
Kan få mig att gro
Du
Kan få mig att se
Att det är värdefullt att le

Du
Halkar bredvid mig
Du
Dyker ned med mig
Mot botten sen simmar vi upp igen och hämtar luft

Du
Går med lätta steg
Du
Vi går lätt tillsammans
Och
Du
Vi går lätt med andra

Du
Och
Jag
Vi har det bra




Fri vers av micke ahlborg
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-11 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg