Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter under en svepduk




har försvunnit
under en svepduk

jag har tagit till flykten
jag vet ej vart

jag vet ej var



utanför önskas havets brus
de monotona rörelseljuden

de som vaggar mig i sinnet
vaggar min själ till ro


men jag saknar vattnet
saknar havet och dig

mitt hjärtas levande längtan



jag kan inte se längre var jag sitter
något förblindar mig

jag vet nu alla dörrar är stängda
för mig

för mig










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-12 07:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fast den är mörk tycker jag om dina ord...dom känns nära och sanna.
2012-10-12

    ej medlem längre
Sorg och smärta skrivet med stora bokstäver och en kraft bakom orden. Gillar!
2012-10-12

  Ljusletaren
Mörk smärta ... bra ordat/kram
2012-10-12

  Lars Hedlin
Känner en smärta inom....
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP