Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad titel från Kate Bush...för att den spelas nu bara....


Running up that hill




i ett slag
förlorat

förlorad värdighet
värdigheten

den förlorade



i ett slag
förlorade jag ansiktet

det jag bar

förut

utan besvär




i ett slag förlorade jag en värld
om än, en låtsad värld

en värld där jag kunde vara
ett bättre jag, en sida

alla tyckte om



jag är förlorad nu
i ett slag blev jag förlorad, till mig själv

och vem hon är
jag är

det vet jag ej
jag kan inte se hennes ansikte






*när jag drömmer är jag vaken, då är allt som det ska med förutsättningar och mirakel
när jag vaknar ligger hon där utsövd, jag vet ej vem hon är, hon kommer ej från drömmarnas värld

hon är som en spillra, ni vet den slipade diamanten, ett spår av den

ett spår av en sten, hon kan ligga vid vattnet och göra kluckljud, med havet


inte mer, inte mer*











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-12 11:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2012-10-14

    Ken Cassel
Samma låt titel som både Gary Moore och Iron Maiden har

upplysningsvis

Bra skrivet av dig i vilket fall som helst :)

Kramar
2012-10-12

    ej medlem längre
Det finns en sån styrka i dina ord.
2012-10-12

    ej medlem längre
Fascinerande
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP