Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen men ändå i varje gatuhörn


du förstenade
och stenade
det som var glömt
kvarglömt
någonstans efter vägen
finns inget kvar?

du haltar
haltar fram på kullersten
halkig av underkylt regn
var du går
sparkar undan grus
små stenar
representerar allt
du såg
hörde och
av de som
tog dig
övergav dig

i vilmet
i storstaden
försvinner du med vinden
och asfalten är kall
hård
precis som livet
tänker du





Fri vers av ellenr
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-12 15:02



Bookmark and Share


  in effigie VIP
som alltid har du ett drivet och vackert språk i din poesi..som läsare bland dina ord befinner jag mig i dina djupaste inren ..och alla låsta dörrar är öppna....
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr