Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesins födelse



Vi utgick från plus
att vi alla älskade varandra

sen plockade vi sönder
den ene efter den andra
undan för undan

till slut
blev det bara poesi
av alltihopa

nästa gång
väljer vi kanske
en annan utgångspunkt

kanske




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-13 14:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag bara älskar den här texten. Den är också föredömligt kort. Tänk om vi alla kunde tänka oss det mer spartanska skriv- och synsättet. Det vore en värld att leva i. Samtidigt finns det böcker vi inte gärna såg oskrivna. Som exempelvis Hundra år av ensamhet.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP