Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det gör så ont att vara utan dig i en minut

Ge mig
alla värdesaker
och allting som ni äger
den dagen som du försvinner
ifrån mig
kommer jag ändå att vara
den fattigaste människa
på hela denna jord




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 17:20



Bookmark and Share


    Ladyblack
känslan av att någon verkligen är ens hela värld.

fint skrivet!
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot