Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bjuds, vad komma skall




nere i minnesbanken
kluckar vågor än

minnen som driver
saknar

vakar

lever än


fast jag i hjärtat ännu längtar
säger kroppen åt mig still

måla den där tavlan

skriv den där dikten

gör det, gå inte tillbaka


gå framåt och där väntar
en överraskning till

du ej väntat

saknat

eller försakat










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-14 06:45



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Tack för hoppfull text - ett budskap, en vägvisare!
2012-10-19

  Lars Hedlin
Fin text !
2012-10-16

  Lena Själsöga Keijser
att lyssna till vågornas mjuka kluckande
det är skönhet... vågorna finner frid
i
det
2012-10-14

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2012-10-14

    ej medlem längre
Ja !! fint formulerat med hoppfyllt budskap
2012-10-14

  Lars Hedlin
Tycker om denna text!
2012-10-14

  Linda CH VIP
Gillar dina tankar!
2012-10-14

  Quasimodo
Fint för att släppa taget och gå vidare!
2012-10-14

    ej medlem längre
Bra Lena!
2012-10-14

    ej medlem längre
Mycket go fin!

Gillar den :-)
2012-10-14

    ej medlem längre
vackert i hösten...
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP