Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också ett av mina tidigare poem


Gummibollen

Drömmar flyr, känner mig vek och yr.

Fast vet att det som brutits ner även kan byggas upp.

Det finns inget som kan knäcka mig.

Jag är som en boll som studsar upp igen




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 14:08



Bookmark and Share


    jamming223
Gullig och bra skriven dikt :) Den är både sorglig och hoppfull.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten