Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuspunkt ovan ljuspunkten!

Detta slår allt annat, som
visas, värderas och prisas.

Detta håller i alla länder
vartän man än anländer.
Detta står högt över allting
människans bästa gärning:
Sin broder se! Hjälp ge!
Bara för sin nästas bästa!
Och det är betalning mer än nog!
Att få se en broder som emot en: Log!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-14 15:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt att se och få känna
2012-10-16

  Ljusletaren
Underbart sant och se hur jag ler mot dig :-)
/kram
2012-10-15

  Eva Helene VIP
Javisst - så rätt du har!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt