Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och Mening

Man kan säga intet med många ord och allt med få
älskar dig




Fri vers av AektaBlond
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-06-12 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond