Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Ibland väljer man

bort livet

för livet




Fri vers av Stefan Persson
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 00:59



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Förstår hur du menar, tycker jag gör det dagligen
men begriper oxå att det för dig har en än vidare betydelse
koncentrerat och bra..
2012-10-15

    ej medlem längre
Du skall inte välja utan välj det som är livet i sig så får du livet att besegra sig. Käre Zydeco var så vid gott mod och se dig själv som en stor man,
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson