Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om frihet

Frihet är att leva, frihet är att älska.
Älska är att leva.
Den som inte älskar är död




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 15:00



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Snyggt!
2012-10-18

    ej medlem längre
Så sant!
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten