Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kärlek ännu lever bland poeter




ömt smeker morgonen mina sår
råd

rådjuren är här och äter när jag ser på

det vita signalerar fara, men jag är inte farlig

ingenting är farligt



kärleken, är inte farlig
längre

djupare, drömmer jag dig nära mig i natten
vändandes och vaknandes av dess intensitet

hur den berör mitt inre

våra hjärtan




du beskriver mig i ett poem
vår romantiska kärlek

en kärlek bara en poet kan känna
föreställa

dramatisera

manifestera




vad är livet värt min kära vän?
blott älskade vi

helhjärtat och rakt upp och ner

som från himlen till helvetet



såg på varandra
våra tillkortakommanden

tårarna

de hårda orden

fyllda

med förtäckta kärleksord och längtan;
lämna mig ej
jag är en skit men lämna mig ej

lämna mig ej

här

förutan

dig




sammansmältningar och smekningar
varma som lava

brännande mitt hjärterum

det sved och gjorde ont med sådan ömhet



den var så stark då

när vi såg

allt

i varandras ögon



och ej behövde tala mer

ty kärlek talar ett universellt språk
utan ord

jag här

försöker beskriva dock




missar i stora drag
den samstämmighet

som råder

när kärlek talar genom hudar
genom drömmar

genom rum och tid och utöver det
allt

frid

älskling











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-10-16 09:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
en text som griper tag..vackert
2012-10-17

  Lena Själsöga Keijser
du målar med ord

du berör
2012-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tyckte verkligen om att läsa denna text...speciell...
2012-10-16

    Birgersdotter VIP
underbar stark text...
2012-10-16

    Max Poisé
Äkta underskön poesi! Tack för det!
2012-10-16

  Lars Hedlin
Underbara rader som berör inom!
2012-10-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
hi-hi, exakt och detaljerat vacker nästan jag börjar ångra mig för att:
av princip jag dejtar inte poeterna,
2012-10-16

    ej medlem längre
Fantastiskt poeterat ...
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP