Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får ingen ordning

sitter stilla undrar

var är jag på väg?

tankarna snurrar orden fladdrar

långt bort därborta

någonstans

hör dina ord

glaset står på bordet med coca-cola

lova mig

ta min hand lägg band på dig själv

kanske är det bra

kanske är det på väg ut åt ett annat håll

jag vill inte ha din sympati mer

fler nätter då förståndet skingras

bland tusentals stjärnor

får ingen ordning på livet

trots klivet ut

på språng på gång

överallt men ändå får jag

ingen ordning

samlar de splittrade tankarna

i små burkar

kanske kan jag någon gång

lappa ihop alla krossade

bitar

till någon sorts helhet




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-16 12:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Du berör.. fint skrivet..
2012-10-20

  anits VIP
Berörande och vemodsvackert
2012-10-16

  Rise Little One
Vi alla hamnar där då och då .... Berörande text
2012-10-16

    ej medlem längre
texten griper tag i läsaren..
2012-10-16

    ej medlem längre
Berörande och vacker i sitt vemod ..
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77