Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir bra


Hjalp ring upp

Historien, i grund och botten handlar det mycket om acceptans, kanske tolerans. En bit balkong, en främmande kashmir-jargong, silkessilver slickande sexiga bilder, förnimma when you should n shouldn’t let go, I’ll be shore, breathe better rock n roll love it all so. Simple, sometimes to say, cut the baby in two. Fan vad skönt med luftdraget, frågetåget som ett tag i taget tuffar taktfullt tut tut!




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-10-16 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos