Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pewo


Detaljerna

Det är så mycket i detaljerna, eller avsaknaden av dessa. Som att du är en av få jag kan tänka mig byta mind set med. Som att vi talar typ, i modernt språk och gammalt. Vår halvegna dialekt, som "fett! Dock ska jag upp tidigt". Alltså, det är mer än bara så, och sen har vi ju hela symboliken, där emellan, man kan verkligen höra förstå Det är som att alla dikter går ut till dig i smyg öppet inte alla fast samtidigt både och.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-10-16 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos