Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghustankar II

II
De hade begravt honom
invid randen mellan trotoarkanten
och gatubrunnar.
K.
hade velat ha det så
precis under den plats där gatlyktorna
inte stod.
Åtminstone inte nu längre.
Psalmnumer 249
sjöngs av en Theridiidael
hennes syskon dansade
på resterna av ett sprucket badkar




Fri vers av Dusim
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-16 21:27



Bookmark and Share


  spellbound
Mycket bra.
2012-10-16

  mollypop
Men oj så bra!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Dusim
Dusim