Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghustankar IV


frågorna hade hon lagt åt sidan.
Där.
I utkanten av ett mellanrum hade
de blivit liggande.
Från utkanten. Där där hade hon alltid tittat.
Sedan hade han kommit.
Med askan fallande från överläppen.
Efter det.
Höghustankar
han hade fallit.
Kvar: hon
inte bjuden. Objuden.
Till gränslandet där Theridiidaels systrar
dansade till lukten av
sönderslaget porslin.




Fri vers av Dusim
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-10-24 21:20



Bookmark and Share


  Marta
Fint, som en replik, eller en postskrift till Aspenströms Ungt par söker lägenhet.
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Dusim
Dusim