Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghustankar III

svinnet. Svindlande
höghustankar
täckta av betong.
Tankar lika tunga som million
programmens hus.
De föl ned från taken.
Tankarna och kroppen.
Sedan hade allt tagit slut
för honom. Åtminstone
tankarna.
Bara begravningen återstod.
Den som hon inte var bjuden till.




Fri vers av Dusim
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dusim
Dusim