Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghustankar VII

höghustankar.
faller
ri
faller
ra.
inte mer.
Och
sedan efter det
aldrig mer.
höghustankar.
De försvannn
där.
under jorden.
med honom




Fri vers av Dusim
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-11-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dusim
Dusim