Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgondis

Diset lägger sig över ängen, blommorna skimmra av gryningsdaggen.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser rådjur beta i gryningssolens sken.

Jag njuter av morgonens första kopp java och tänker att ibland är livet bra va

Du finns alltid vid min sida, jag slipper lida.

Jag lägger huvudet ner i ditt knä och tänker att måtte var morgon vara likadan.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-17 09:48



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Du beskriver det perfekta livet med en underbar inlevelse med väl valda ord!
2013-02-10

  Juliusz Wilczynski
Vackert och enkelt, som en morgondis helt enkelt.
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten