Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 trappsteg

18 trappsteg jag hörde de åtsittande jeansen mer än förförde berörde. Inget konstigt alls en helt vanlig mänsklig vals. Galet trött skrivs ord förstrött. Är det maten på faten som startat det hela? Det kan ni väl ändå inte mena?

Nej, kanske inte hövding örat mot marken berättar om bullrande vägskäl stanna till tänk efter vad du vill vet du inte vart du ska så hjälper det ändå inte att skynda.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-10-17 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos