Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ollo

Jag vill beskriva de två huvudena på skruvarna i mässing på dörren, hur det ser ut som ett ansikte med allt för roliga drag. Mera än så blev det inte.

Hi ha ho hum någonting gör mig stum. Stum som en boll med subjektiv koll, objektivt sett inte alltid rätt, men för jävla härligt och dynamiskt utvalt besvärligt.

Stafett, det är någon artist, vad fan. Tio sekunder kvar, det är en dirigent.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-10-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos