Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Elisabeth på födelsedagen

Jag älskat dig i många år

men aldrig mer än nu

Den kärlek som jag känt

har lagrats i mitt hjärta

det är så överfullt och varmt

det känns som det vill brista!

Jag såg dig ej igår

men dagen före

det är som långa år

två oändligt långa dagar.

Längtan pressar mig

i sitt obarmhärtiga grepp

men hoppet tröstar mig

säger milt -

Du får träffa henne på fredag.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-17 21:33



Bookmark and Share


  walborg
Underbar kärleksförklaring!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP