Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båten

Ligger i det kalla vattnet.

Igen

Ser de andra kropparna

omkring mig

gråa,livlösa.



Det är slut.

Så ser jag båten.

Nej

doften kommer först.


Undrar från vilket håll

det blåser?


Jaha

vad gör jag nu?

Vinkar

eller spelar död?




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-02-12 23:37



Bookmark and Share


  DanSan
Jo det här var tänkvärt och intressant, båten en symbol på överlevnad!
MVH Dan Cederholm
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP