Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland överaskas jag hur allting fungerar, jag ser guldkanten i vardagen för jag vill hela tiden lära och förstå... Det är så undrbart, hur det går runt! För det gör ju det!


Ett Underbart liv...

 

Livet är underbart!

Jag har fått så mycket fint slängt på min stig den sista tiden...

När det har känts som jobbigast, har kamouflerade änglar landat på min bana... Kommit med underbart budskap och förstärkt mitt troende över att valen jag gör är de rätta...

Så många kloka ord!

 Genom människor, som man aldrig skulle tro, säga dessa visdomar...

Jag har tackat dem och tagit till mig deras kunskaper och råd...

 

De fina med ödmjukhet och medmänsklighet är att man får så mycket tillbaka...

Tar man bara tid att lyssna, mötas på olika plan, kan man nå hur långt som helst...

Och när du minst anar...

Händer de du minst tror...

Lyhördhet belönas...

Ängelns fjäder falla ner... landar på din hand...

 underbar känsla att tillhöra i universum, tillsammans med alla andra...

Att känna kärleken växa,

Blomstra som en exotisk orkidé

Ett underbart liv...

helt enkelt...

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-02-13 00:13



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Nej, omdömet har ingenting med stil eller form på detta flöde!

Däremot dess budskap - dess innebörd och mening inte bara känns utan är så innerligt angeläget ...

Undrar stillsamt nyfiken över om våra skyddsänglar kanske känner varann ...
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa