Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge...

Jag dansar runt i ljuset
Uppe är humöret

Jag spelar med stråken
På solens strängar

Hör himmelsk musik

Jag tittar bort
Mot kylan

Där ...i mörkret...

nedslående är din blick

Jag dras mot djupet
En kraft drar mig tillbaka

Min egen kraft

Matt jag landar uppe
På marken ...

Våt av svett och feber

Jag drar mig upp

Jag försöker igen
Lyfta stämningen

Men det händer igen

och igen
och igen

Hur länge skall jag orka...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-22 11:26



Bookmark and Share


  wildah
Så stark känsla och jag tror du har kraften att orka!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna