Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig höstdag 2012


Litet grått.
Faktiskt övermulet.
Liten dimma tar sig ton.
Löv, löv, löv.
Överallt löv.
En död råtta i fällan
under diskbänken.
Den andra i höst.
Två trötta flugor i fönstret.
Kras! Numera döda.
Blir nog en kall vinter.
Och tvättmaskinen surrar....
Katten spinner en sång...
Dags för en stillsam kopp kaffe...










Fri vers av Stardust VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-22 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP