Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 22 oktober

Vinterdäck viner

mot  naken asfaltsyta

går i sommarskor

YM Bohman-12




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-22 16:28



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Oftast byter vi däck för tidigt men
en vacker eller snarare mulen
kommer snön och halkan. Bra reflektion.
2012-10-24

    ej medlem längre
Talande dikt! Människans protest mot årstiderna?
2012-10-22

    ej medlem längre
Så knasigt det blir när ett datum styr däcksbyten!
Bra där!
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER