Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen tankar

snurrar runt - slår runt

famlar - ramlar

klamrar tag

tusen tankar sankar

inom bortom någonstans

ingenstans att ta vägen

förlägen över egen vilsenhet

över snurrande fumlande tankar

fladdrrar där inom

djupt

finns hela tiden ger ingen ro

så mycket man vill få gjort

bort från listan

"att göra"

röra - ett enda stort hål med kaos

paus

stanna upp

ge ej upp

lugn - bara lugn

en sak i sänder

händer att allt går i dur

när du minst anar banar livet vägen

istället för alla tusen famlande

tumlande

tankar




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-23 09:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tankeväckande skrivet
2012-10-23

  Rise Little One
så är det med tankar i vår moderna tid..
2012-10-23

  Lars Hedlin
Vackert skrivet!
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77