Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trillingnöt nr 2 : Total Osynk

 

 

 




Hur hinner vi berätta allt när vi har fullt upp med att uppleva allt?!?


Hur hinner vi uppleva allt när vi har fullt upp med att berätta allt?!?



Tag det ena som en välbehövlig paus ifrån det andra!?!

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-24 08:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
10 poäng för dikten, 10 poäng för kommentaren :)))
2012-10-27

  Nanna X
man kan väl simultantolka?
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP