Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen




sanningen
den lever
sitt eget liv

ibland är den mörk
ibland ljus
en stråle, laserstråle

den gör ont
gott
förstör
helar
läker
samför

samför

särar

allt,
för dig









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-25 19:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra skriven dikt!
2012-10-28

    ADI Nehlin
tyckte om ..ja man kan fundera över om sanningen alltid är det bästa
2012-10-27

    ej medlem längre
Gillar starkt.
2012-10-26

    ej medlem längre
den berör..
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP