Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken Snökula fick mig att minnas


Snöboll

Ljuslyktan Snöboll lyste över hela Sverige

alla älskade den

Kärleken lämnade landet med en lykta

brinner lågan fortfarande?




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 16:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den brinner fortfarande,
men lågan flämtar.
Emedan även en låga behöver syre,
precis som en människa, en frihet.
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP