Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tröst i ensamheten






ingenting



tomhet



inkapslade tårar uppträdda
som på ett pärlband
av intighet



kamelers gång
genom öknen



jorden
i mina händer



vad ska jag
med händer



det avskyvärda hoppet
tanken
att allt
kunnat vara
annorlunda



snart
är kamelerna framme



händerna väntar



nyflådda




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 16:20



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Stark text Gunnar!
B
2012-10-28

  lodjuret/seglare VIP
Olika sorters kakel, tegel och träslag
att se på, ta in och roas av
känna trygghet i, låta glädjen flöda
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP