Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som kom med rosenblad (2012)


Om gryningsljuset skimrar
så var hon en soluppgång att bero
det var den första av dagar
då ingen av oss vågade att tro

men sakta växte insikten
om det frö som börjat gro
nu vaggas vi äntligen tillsammans
våra hjärtan lägger sig till ro




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 284 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-10-27 18:41



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin,fin
2012-11-09

    ej medlem längre
Mjuka underbara ord.
2012-10-27

  ResenärGenomLivet VIP
Behagligt skrivet...lugnt och skönt...
2012-10-27

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-10-27

  Linda CH VIP
Mjukt vaggande vacker!
2012-10-27

  Rise Little One
En vacker text med ett vackert innehåll...
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten