Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människokärlekens naturliga självklarhet!


Längtan efter fred och försoning
är åtskilligt större
än den korg jag bär med mig
av allehanda fördomar

En direkt följd och resumé
av all den information
som delgivits mig och min omgivning

Återstår
finna vägen till
och vägen ut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-27 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST