Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövande utsikt



Hon är så ensam
att hon lärt sig namnen och horoskopen
på alla kändisar
inklusive
adresserna

hon pekar på dem i TV:n
och talar om dem
som släktingar

hon går ogärna men ofta
över djupa vatten
via de högsta broarna

låter sig gå vilse på toppen
leker där,
mens hon räknar till hundra,
med liv och död
för att sedan åter
påbörja nedfarten
till ground zero.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-10-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP