Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta, hela mig




där är månvägen jag går på beträder i din kärleks dräkt ande spel dobbel

de ljusa mörka tvivelaktiga tvekande tvivlarna, spinner

vävar av spindelvävssidentrådar

ger upp inför det där, faller ner är förlorad mitt mörker har framträtt jag är rädd jag är rädd jag är rädd, men inte ensam

inte förren dess allt faller faller jag ner på marken vrider och vänder ser
undrar inte funderar inte gör

kan de komma så nära att mitt innanmäte vänds ut och in igen jag ber det gör ont jag vet men jag ber utan att öppna min mun får jag bladen av din ros sprungen ur min halspulsåder som en flod av sorg och lycka, förvridenhet

ansiktet, jag rädes










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-29 06:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din innerlighet blomstrar och förgyller texten, även om det är kaos.
2018-03-05

    ej medlem längre
Otroligt bra
2012-11-08

    ej medlem längre
Det bor kraft i din text. Tycker om den.
2012-10-29

    ej medlem längre
En stark text som berör djupt att läsa.
2012-10-29

    ej medlem längre
en tveklös text, som berör...
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP