Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDENS SMÄRTA




Tiden har gått jag står och ser
på er människor som lever

jag är utanför samhället murar
det gör ont att betrakta

jag försöker leva inte tänka men
många fallgropar har jag mött

detta år har möt mig mycken smärta
har glömt hur det är att leva

ge mig kraften åter att våga utan ständig
rädsla hindras utav mina känslor

våga vara jag igen utan den tunga rustningen
jag burit hela mitt liv min kropp är lätt

men min själ är tung av smärta lev låt leva
gud ge mig min sinnesro igen åter




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-29 12:14



Bookmark and Share


  Palett
Man blir berörd av dina ord!!
2012-11-02

  Minkki VIP
tufft - skönt att se dig här igen:)
2012-10-30

  anits VIP
Starkt och berörande skrivet
2012-10-29

  Eva Langrath VIP
Starkt berörande ord och jag stämmer in i din bön.
2012-10-29

    ej medlem längre
Du berör med dina rader ...
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen