Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osynliga ljuset



Språket förnekar aldrig

sin fullständiga pålitlighet

när det är opålitligt


Alla dessa föreställningar

om människan och världen

skakar det av sig som fjäll

varje gång det missar målet


Det vacklar aldrig

när det vacklar


Denna bländande osynliga sol

som förnekas gång på gång

och ändå alltid lyser


Jag lutar mig tillbaks i dess ljus

varken försvunnen

eller återfunnen








Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Odhner
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-29 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner