Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resurection....


Fenix

Som en fågel Fenix som brinner till sin död, för att återfödas ur sin egen aska...
Bränner sig så jävligt varje gång bara...




Fri vers av souleater
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-31 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater