Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte som man vill alltid....


att gå dit

att envist gå vidare
riktigt kämpa
mot ett mål
man inte vill ha
o inte har valt

idioti
men nödvändig
för att
andra ska få
d som jag vill ha

dom andra
är dom
jag älskar mest
så jag gör det
ändå

trygghet
värme
kärlek
jag gör det
men jag blöder




Fri vers av souleater
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 09:43



Bookmark and Share


  Angel of love
Jag blöder.. Är som jag själv skrivit det, igenkännande!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater