Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstig grå horizont


ännu en dag

En grå, lite svår dag
följd av
en ljusare, ljusgråare dag
följd av
en mörk, mörkgrå dag
följd av
en hoppfull, nästan offwhite dag
följd av
en mindre mörk, ljusgrå dag
följd av
en likadan dag
o en till
o en
o

skummt ljus i pillrens spår....

skapar

längtan efter färgglad galenskap!!




Fri vers av souleater
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-19 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater