Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan vara sant att det finns glada clowner


clownen

clownen snubblar in...
mitt i manegen hejdas fallet...
av en solstol...
påpassligt ditsatt av en....
annan clown...

denna clown är glad...
glad på riktigt....
för han mött en annan...
glad clown....
han känner igen sig, vill roa...

andra, vill bli roade...
detta känner han...
detta är hans plats...
hans uppgift...
att göra glädje...

finns ingen sorglig...
underton, som döljs...
inget dolt trauma...
ingen tragik...
han vill, han gillar, han mår bra...

av att göra glädje

sers snart!! hoppas jag




Fri vers av souleater
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater